Alla inlägg den 18 februari 2015

Av Lisa Lord - 18 februari 2015 21:32

Skid-VM 2015 i Falun är nu officiellt öppnat. Men en färgsprakande fyverkeri till VM-låten "Love Last Forever" av Mondo Diao som självklart uppträdde live inför sisodär 16000 personer på hoppbacksläktaren. Gothia klass = Världskklass.


Idag (onsdag) fick vi, utöver denna otroliga invigning, beskedet att Emil Jönsson inte kommer till start pågrund av sin muskelbristing han fick i Östersund. Istället får en debutant försöka kliva i gigantes skor. Carl Quicklund ska få mätta sina krafter ock kvalitèer under publikpressen. Det tycker jag ska bli roligt att följa, Vägen mot Stjärnglansen.


Vi fick även veta att Anna Haag (Emils Hustru) och Daniel Richardsson har en mindre förkyldning i kroppen och kommer därför inte till start till på lördag då skiathlon avgörs. Tråkigt, Oturligt och Avgörande för målet 5 medaljer, eller? Det får vi vänta och se.


Sveriges bästa medaljhopp, Charlott Kalla, såg avspänd och glad ut när vi mötte henne som hastigast på vår väg mot invignigen. För mig var det en sådant WOW-ögonblick. Jag insåg då att alla dessa superstjärnor, elitidrottare på världstoppsnivå också bara är vanliga människor som vilken Svensson som helst. Ett coolt, annurlunda ögonblick som jag sent kommer att glömma. Om jag någonsin glömmer det.


Ladda datorn, min mobila kamera och mina personliga batterier för imorgon ska de första VM medaljerna delas ut. #Falun2015 #vmvinter


P.s Mer om invigningen kommer troligen i samanfattningen av detta mästerskap D.s

  

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards