Alla inlägg den 17 februari 2015

Av Lisa Lord - 17 februari 2015 17:40

Hoppbacken i Falun lyser upp i vintermörkret och jag får en känsla över vad det är som kommer att hända. För mig är detta väldigt speciellt. Jag har aldrig varit på ett stort mästerskap på internationell nivå. För mig ska det har bli en upplevelse för livet som jag tror det är för alla Falunbor som helt plötsligt kan möta Charlott Kalla eller Marcus Hellner.


Allt såg så lovande ut i genrepet i helgen. Charlott Kalla krossade allt motstånd. Stina Nilsson tog en 3:dje plats i sprinten och Marcus Hellner fixade även han en bronsplats. Men olyckan fanns där i Östersund bland alla framgångar. Emil Jönsson drog på sig en muskelbristning i Sprintens kvartsfinal. Han togs självklart omhand av sjukpersonal på plats och åkte direkt till Östersunds sjukhus där han börja rehabiliteringen väldigt omgående. Inget är klart än och vi får se vad som händer.


Imorgon är det invigning. 6000 personer på lilla Lugnet, lilla skidstadion där det var SM i hästhoppning i sommras. Nu ska det delas ut VM medaljer till lägndskidåkare. Mystiskt, märkligt och otroligt mäktigt.

#Falun2015


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards