Alla inlägg den 13 februari 2015

Av Lisa Lord - 13 februari 2015 17:47

Japp, ska börja att med om ursäkt för min dåliga uppdatering som den ödmjuka människa jag är. Men det har varken funnits intressanta sport händelser  att skriva om (utom Sveriges brons i team samt Jessicas brons på Alpina VM i beaver creak/Vail. Grattis!) eller tiden att skriva om nöjen.

Men kommande vecka har vi alla elver i mellan Sverige SPORTlov vilket jag är väldigt tacksam över. Inte bara för att komma bort från skolans stress en vecka utan också att jag och min kära familj ska få uppleva VM på "hemmaplan". Dock bara två dagar men som jag alltid försöker säga; "två är mer än inget". Lita på uppdatering där ifrån!


Men ni som har läst min rubrik undrar nog varför jag nämner det här för det stämmer inte alls överens. Nej. Här kommer den delen som tillhör Rubriken.


Jag har varit trött, utsliten och allmänt på dåligt hurmör. Ännu en dal i detta liv. Men självklart fortsatte jag att träna på med innebandyn för jag ska ju bli bäst. Bara för att man har en dal kan man ju inte sluta träna, eller?

Iallafall såg jag fram emot träningen igår (torsdag) eftersom det var en sådan träning där vi skulle leka, busa och ha roligt balndat med det otroliga jobbiga tabata liknade träningen. Jag skulle börja med några tester; pull ups och brutalbänken (sök på google om ni inte vet vad det är). Under min färd med brutalbänken svimmar jag mer eller mindre av och vaknar av att jag ligger på golvet nedanför pliten (som vi använde) skrattandes. Jag slutar ganska omedelbart att sluta skratta och inse faktum. Jag hade svimmat av 10sek och mådde nu väldigt väldigt illa. Yrsel, började ganska självklart att spy och min träning var förstörd. När min far kommer och hämtarmig hör jag hur min tränare säger "Vilket jävla huvud din dotter har. Tar ut sig så man spyr, det är inte alla som kan."Jag blir både glad och ledsen. Jag blir glad för jag tar det som en komplimang men jag blir ledsen över att veta att jag kan gå över den gränsen vilket är lätt obehaglig vill jag säga.


En erfarenhet rikare och nu vet jag hur det känns och kanske hinner sluta innan jag går äver den obehagliga gränsen.

Tips:

1. Ät inte precis innan träning om ni nu skulle spy upp det.

2. Om ni känner att ni tappar medvetandet så sluta, fortsätt inte!

3. Ta med mobilen på träningen om nu något skulle hända så du kan få tag på någon (eller memorera dina föräldrars nummer.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards